torsdag 28 april 2011

Det finns alltid någonting att göra i London.

Det är, som rubriken antyder, alltid fullt upp här. Att inte ha någonting att gör här.. nej, jag vet inte riktigt. Det existerar inte så värst mycket. Förra helgen var helt fullspäckad. Berättar mer om den senare.

I går var vi och tittade på vaktavlösningen innan skolan. Det var inte det märkvärdigaste jag har sett kanske... Efter skolan skulle vi ha gått på musikal med skolan (yes, ni läste rätt, en musikal till), men biljetterna var slut. Så vi gick och kollade om vi kanske kunde få tag i några biljetter på egen hand. Men de var fruktansvärt dyra och det fanns bara tre platser tillsammans. Vi var sex. Två var inte jättesugna, men då var vi fortfarande en för mycket. Så i stället köpte vi biljetter till i kväll och sen gick vi, sedvanligt och satte oss på en klubb, som var mer bar, eftersom att klockan inte var så mycket. Efter några timmar där gick vi och åt middag på Pizza Hut. Kvällen till ära var vi ett fantastiskt extraordinärt härligt gäng.


Damian som är från Spanien och Cilia som är från Belgien

Margrit och Victor 
I dag är sista dagen i skolan, den här veckan. Vi är nämligen lediga i morgon på grund utav The Royal Wedding. Med andra ord blir det långhelg för oss den här helgen också. Hela fyra dagar! Och i kväll ska vi alltså gå på musikal igen; Phantom of the Opera. Efter musikalen är det Kaplanfest (det vill säga, en fest som skolan anordnar) med karaoke och hela köret. Det blir fint det.

1 kommentar: