söndag 30 oktober 2011

Bra slut på en bra helg.

I går när Tessan kom hem runt tolv bestämde vi oss för att lämna festligheterna här hemma och gå till The Good Ship. Där var de allra flesta utklädda, så det var kul. Och bra musik spelar de också. Jag gillar det stället. Runt halv fyra lämnar vi och promenerar ner till Kebaben och äter innan vi promenerar vidare hemåt.

Dagen i dag började med att vi sov tills vi vaknade av oss själva. Mycket skönt. När vi vaknade var klockan ett. Lyckan i det var ju dock att vi i natt övergick till vintertid och därmed vann en timma. Inte helt fel. Ångest av att ha sovit bort hela dagen blir inte lika stor då. Vi tittade på en film innan vi tog oss ur sängen för att lägga lite ansiktsmasker och tvätta av oss helgen. Sen tog jag en långdusch med hårinpackning och hela köret. 

Vi avslutade med pizzamiddag (herregud, den här helgen har jag levt på pizza....), lite plock på rummet och nu, efter att ha läst lite historia om Rikard Lejonhjärta, blir det till att somna till en film. Delikatessen. Det blir bra det. Bra dag, bra helg.


2 kommentarer:

  1. Du ringde aldrig.....

    SvaraRadera
  2. Men det kan man ju förstå om det är så där du ser ut efter helgen bravader....

    SvaraRadera