måndag 14 mars 2011

Män är inte mycket bättre själva...

Hur kommer det sig att man bara vill ha det man inte kan få? Varför är det som man faktiskt kan ha en realistisk chans att få inte alls lika intressant? Är inte det sorgligt?

Ofta läser man i tidningar, på forum och så vidare om att tjejer bara vill ha badboys. De snälla, fina killarna som inte är lika utstickande och syns, de ser man inte ens. Man pratar om hur sorgligt det är och hur synd det är om de snälla fina killarna.

Men tvärt om då. Det har jag nog aldrig läst om. Och jo, det existerar! Varförvarförvarför vill killarna inte ha tjejerna som vill ha dem? Trots att de gillar dem.. trots att det liksom är ömsesidigt.

Det känns som att det ligger i människans natur, det liksom bara är så. MEN(!), jag säger för det inte att det inte går att ändra på eller att det är så för alla(!).


Väldigt, väldigt tragiskt hur som helst. Varför är det på det här idiotiska sättet? Varför är människan en sådan idiotisk varelse i det avseendet? Hur kommer det sig att det som är lite svårt att nå, det som inte riktigt finns inom räckhåll är det som är intressant? Är det utmaningen man triggas av? Eller vad handlar det om, egentligen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar